Forside
Om Løvvang
Fondsbestyrelse
Direktion
Medarbejdere
Persondatapolitik
Registrer maskinfejl
Olieprofil
Sæson 2018-2019
Åbningstider
Priser
Udlejningsskabe
Halturnering 2018-2019
Kampe og stævner
Kegel AI 2018
EYC 2018
Løvvang Pro Shop
Onlinescoring
Kontrolrapporter
Links
 
 

LØVVANG BOWLING CENTERS HALTURNERING

Løvvang Bowling Center har i mere end 30 år organiseret en meget populær firmaturnering, som vi i daglig tale kalder Halturneringen.

I hver række er der 8 hold og på hvert hold 3 deltagere (med reserver). Hvert hold spiller 14 kampe i en sæson (september - april). I hver kamp spiller hver deltager 1 kamp over 1 serie mod modstanderholdets 3 deltagere. I en kamp er der således i alt 9 personlige kampe, hvilket giver en meget fortættet spænding, hvor stillingen ofte skifter.

Der kræves ingen særlige forudsætninger eller klubtilhørsforhold for at deltage i Løvvang Bowling Centers Halturnering. Turneringen er åben for både firmahold og klubhold eller slet og ret tre venner, der ønsker en uforpligtende bowlingdyst hver anden uge.

Normalt deltager mere end 20 rækker á 8 hold i en sæson, hvilket gør turneringen til en af de største af sin slags, men der er altid plads til flere hold og har du interesse i at deltage, så kontakt Marian Olsen på 96 32 72 53 eller via e-mail på
mao@lovvang.dk.

Under emnet Halturneringen i venstre sides menu kan du finde turneringsregler, rækkeinddelinger, kampprogrammer, resultater og stillinger m.v. for den aktuelle sæsons halturnering.